Silueta visata

Orice femeie este influentata de forma,  greutatea si aspectul exterior ale trupului sau, deoarec e  dupa aceste criterii vine si judecata celorlalte persoane cu care intra in contact, pentru as demonstra calitatile si frumusetea trebuie sa fie atenta permanent la felul in care se imbraca, modul in care isi poarta parul, iar fumusetea interioara si-o impune prin gesticulatie, prin mersul controlat si mai ales prin modul de exprimare in conversatii  si prin comportament.

Pentru  as  pastra sau modifica in bine silueta, ca  cei din jur sa-si intoarca capul dupa ea, trebuie sa aiba o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Deci din alimentatia fiecarei femei nu trebuie sa lipseasca produsele de la Gerlinea.ro, acestea fiind bogate in proteine, au o cantitate optima de glucide si lipide, contin 11 minerale si 12 vitamine. Produsele Gerlinea  sunt recunoscute  de Agentia Europeana pentru siguranta alimentelor (EFSA),totodata fiind ambalate  separat le poti lua cu tine pretutindeni : la servicu, la sala si chiar la plaja unde iti poti silueta. Cu produsele  Gerlinea poti sa pierzi in greutate si mai ales sa-ti echilibrezi  o masa sanatoasa,  ele fiind recomandate si de medicii nutritionisti.

Folosind produsele Gerlinea poti sa iti pregatesti silueta de plaja pe care o poti arata pe oricare plaja fie din tara fie din strainatate, iti vei mari increderea in propria persoana, vei fi convinsa ca vei castiga lupta continua cu kilogramele in plus fara  sa iti pui  in pericol starea de sanatate sub nici-o froma, atat fizica cat si psihica. Caci oricat de mult ne-am dori o silueta diafana, mult mai importanta pentru o femeie este sanatatea  trupului si a mintii sale.

In viata totul conteaza, parerea familiei, a prietenilor sau a celorlalte persoane cu care venim in contact, dar cel mai mult conteaza propria ta parere pe care o ai despre tine, cum te simti in propria piele.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *