Cumpara covorase auto de la PTC

Am o masina destul de veche asa ca si covorasele au inceput sa se strice si nu mai arata deloc bine. Am tot cautat pe piata niste covorase pentru modelul meu de masina insa nu am gasit nimic carre sa se potriveasca. Am trecut asadar la mediul online fiindca aici pot gasi mai usor tot ce am nevoie. Am gasit pe un site niste covorase auto foarte interesante. Imi plac foarte mult modelele de aici fiindca sunt la oferta si calitatea este foarte buna.

De la ptc-auto mi-am luat si eu acum niste covorase auto pentru masina. Au si din cauciuc dar si din mocheta. Cele din cauciuc mi se par insa mai rezistente chiar daca covorasele din mocheta sunt mai la moda dar si mai frumoase. Covorasele din cauciuc au o margine de protectie de 1 cm, imi place ca acest cauciuc nu miroase deloc, este de o calitate foarte buna si rezistent la apa. Este un cauciuc de durata si foarte bine finisat. Covorasele din cauciuc se folosesc la masina pentru a impiedica alunecarea dar si pentru a retine apa si mizeria care se aduna de-a lungul timpului.

Mie imi plac foarte mult, mai ales covorasul de la scaunul soferului fiindca este mult mai bine lucrat. Aceste covorase sunt impermeabile si rezista la temperaturi foarte mari dar si scazute. Pot sa spun si despre covorasele din mocheta ca sunt de calitate insa mie nu prea imi plac fiindca se spala destul de greu. Asa cele de cauciuc cu un jet de apa tare se fac ca noi. Daca vrei sa comanzi covorase din mocheta acestea se fabrica doar pe baza de comanda si se gasesc in 4 variante de culori. Majoritatea covoraselor de la ptc-auto sunt importate din Cehia. Si cele ZPC-Cehia sunt de calitate foarte buna si chiar se pot infige in podea pentru a sta fixate mult mai bine.

Imi plac si acestea foiarte mult insa nu am cum sa le bag in podea. Nu vreau acum sa dau gauri de nebun prin masina doar pentru niste covorase, dar cei care au acele locasuri special pot incerca aceste covorase. Exista pe site si covorase pentru cei care nu au destui bani sa isi cumpere covorase de calitate extra. Covorasele auto glendring sunt de o calitate mai slaba insa au un design foarte frumos. Sunt mai usoare si se pot transporta foarte usor. Incearca-le si tu si vei fi foarte multumit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *