Evitati supararea femeilor in ceea ce priveste cadourile!

Of, greu este sa ai multe femei importante in viata ta, mai ales cand trebuie sa cumperi cadouri femei! Numai sa le auzi discutand intre ele si te apuca durerile de cap.

Unele sunt nemultumite ca primesc obiecte pe care le folosesc tot in casa, pentru toata lumea, de parca nu ar fi satule sa munceasca acasa atat de mult! Asa ca taie de pe lista: farfurii, tacamuri, lenjerii, vase si obiecte de decoratiuni interioare!

Altele se supara ca nu le cumperi flori, fiind fane infocate ale acestora, in timp ce femeile foarte practice se supara cand le intinzi buchete costisitoare, mai ales ca stiu ca se vestejesc. Pentru aceste femei pretentioase, cu gusturi fine, magazinul online Adona.ro va pune la dispozitie idei cadouri femei de o eleganta iesita din comun, menita sa le satisfaca gusturile exigente si sa nu le dea motive de suparare.

Alegeti cadouri pentru femei pe care cea care le primeste le foloseste numai pentru ea si pot intra la categoria bunuri de folosinta medie catre indelungata!

Portofel dama din piele naturala Pierre Cardin GPD003 va fi primit cu inifinita placere datorita atuurilor sale:

  • Numelui producatorului si stilului care se citeste in finetea si eleganta sa. Designul care imita pielea de sarpe si culorile ce pot fi asortate la orice tinuta.

  • Pretul demonstreaza faptul ca nu ii cumperi numai daruri ieftine, ci tii la ea si depui eforturi sa o faci fericita.

  • Compartimentarile multiple. Exista un sector securizat destinat cardurilor, altul banilor si actelor, dar si telefonulului mobil, care poate fi pastrat in portofel.

Orice femeie va aprecia un asemenea cadou stilat si util in aceasi timp. Mai mult decat atat, va fi mandra de noul sau accesoriu si nu se va mai rusina in momentu in care va fi nevoita sa scoata potofelul din geanta. Acum il va folosi cu mandrie si toate prietenele sale o vor invidia pentru cadoul primit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *