O curatatorie speciala care ofera servicii la domiciliu

Tapiteriile atrag praful, acarienii si microorganismele ca niste magneti. Saltelele groase de pe pat la fel. Toate aceste piese de mobilier utile sunt grele, imposibil de spalat de catre gospodine, fiindca acestea nu au nici substantele necesare, nici aparatura.
Iata de ce, de cate ori fac curatenie de sarbatori caut firma curatatorie serioasa si disponibila.

Sa te duci cu fotoliile, canapelele si saltelele sau mochetele la sediul firmei este foarte greu. Acestea sunt greu de manipulat si de transportat si transportul lor ar fi costisitor si ar consuma mult timp. Vorbim de perioada aceea in care alergi dupa cadouri, cumperi alimente pentru masa de Craciun, dar si decoratiuni interioare in ton cu sezonul. Cu toate acestea te duci in continuare la serviciu, pana la vacanta sau pana ti se acorda zilele acelea libere. In zilele acelea este un dute-vino in tot orasul si cozile apar din nou ca in epoca de trista amintire.
Profesionistii de la firma Curat-tapiterii se prezinta la domiciliul clientului in ziua stabilita, pregatiti sa lase mochetele, fotoliile si canapelele ca noi. Substantele folosite de ei nu sunt toxice si raspandesc un miros placut in intreaga casa.
Oaspetii se vor aseza cu drag si fata retinere atat pe scaunele textile, cat si pe cele din piele. Sistemele extractie-injectie su curatare cu aburi distrug toti daunatorii, scot cele mai incapatanate pete si transforma un material lipicios din cauza petelor si resturilor alimentare, intr-unul nou.

Musafirii vor crede ca v-ati cumparat mobila noua.
Acelasi lucru il puteti face si cu tapiteriile auto, fiindca sunt specialisti in astfel de lucrari si aveti nevoie de spatii perfect curate care sa nu va afecteze sanatatea.
De dragul celor mici, de dragul persoanelor hipersensibile din casa si din respect fata de musafiri sa ne pregatim casa cum se cuvine pentru sarbatori!
Daca apelati la ei pentru curatenia dinaintea sarbatorilor, chemati-i si dupa. Anul trecut mi-au povestit colegele de munca despre venirea colindatorilor la casele lor. Un obicei strabun spune sa ii primesti pe toti fiindca sunt o adevarata binecuvantare.
In comunitatea in care lucrez se obisnuieste ca efective intregi de elevi sa mearga cu colindul la profesorii lor.
Cadrele didactice ii servesc cu gogosi calde si must, iar ei le ureaza viata lunga, sanatate si impliniri.
Cand ninge tare afara sau este ger de crapa pietrele, colindatorii nu pot fi tinuti afara. Este o plecere sa ii chemi in casa si sa le oferi ce ai mai bun! De aceea, daca au intrat incaltati nu este cazul sa te superi. Chemi din nou specialistii curatatoriei amintite, care vin la domiciliu sa curete din nou mochetele si tapiteriile.

Important este ca salariatii acestei curatatorii fac ordine intr-un timp record si invita beneficiarii sa ia in primire lucrarea. In cazul in care se observa o pata minuscula, curatarea covorului se reia, pana cand acesta pare nou.
Toti oamenii trebuie sa fie fericiti de existenta acestei curatatorii care se deplaseaza cu aparatura si consumabile la domiciliul clientului si face lucrari de calitate premium la preturi oneste.
Sa profitam de aceasta sansa asadar si sa curatam tapiteria, saltelele si covoarele cat mai des!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *