Suplinire contabila de nota 10

Firma noastra trece printr-o perioada dificila. Contabila noastra constiincioasa, de nota 10, a ramas in concediu prenatal. Si-a facut datoria cu prisosinta, lucrarile realizate de ea sunt la inaltime, dar trebuie sa intelegem ca isi doreste un copil, sa ii respectam acest drept si sa gasim solutia ideala de continuitate a activitatii departamentului la aceleasi standarde inalte ale profesionalismului cu care ne-am obisnuit.
Datorita ei bilanturile erau corecte, impozitele pe venit platite la timp si nu am fost niciodata amendati de organele de control.
Este greu sa gasesti un inlocuitor la fel de bun pentru un astfel de salariat, cu atat mai mult, cu cat este vorba de o suplinire pe termen scurt, de 1-2 ani. Angajarea unui alt om ar fi costisitoare, in plus, un om se formeaza in timp sa fie la inaltimea asteptarilor angajatorului.
Discutam indelung cum sa rezolvam problema, pana cand aflam de la partenerii nostri despre servicii de contabilitate Realcont. De 14 ani colaboreaza cu ei si sunt foarte multumiti, fiindca au avantaje demne de luat in seama, cum ar fi:
-evidentele contabile se tin de la distanta. Nu este nevoie sa se asigure un birou, iar firma sa se incarce cu cheltuielile de intretinere a acestuia. Economia realizata in acest fel este semnificativa.
-echipa de la Realcont.ro executa lucrarile repede si perfect, la preturi exceptionale.
-la un contract semnat pe un an, se ofera o luna de servicii contabile gratuite. Niciun contabil nu ar lucra un an platit si o luna gratuit gandindu-se la angajatorul sau. In general se crede ca patronii sunt plini de bani si nu au cheltuieli sau griji pe cap.
-firma Realcont.ro are polita de asigurare privind greselile profesionale, asa ca in caz de eroare profesionala, beneficiarul va fi despagubit in totalitate.
-profesionistii de la firma prezentata mai sus sunt buni cunoscatori ai legislatiei fiscale, deci fac totul legal si ca la carte.
-la cerere angajatorii specialistii de la Realcont.ro ofera consultatii complexe si pertinente in afaceri, fiscale si de management.
Ca o paranteza, partenerii nostri de afaceri ne-au spus ca au inlocuit o contabila incapabila cu acesta firma care tine evidentele de la distanta si echipa a corectat erorile din evidentele contabile in decurs de o luna.
Noi nu dorim altceva decat continuitatea serviciilor contabile de calitate cu ajutorul lor, cu alte cuvinte o suplinire de nota 10 pentru un contabil de nota 10.
Asa am luat datele de contact, dupa ce le-am verificat cu atentie portofoliul si am descoperit cu maxima bucurie nume mari ale intreprinzatorilor din tara. Evaluarile clientilor erau la superlativ si trecand in revista informatile ne-am dat seama ca numai contabili de aici ne pot asigura continuitatea departamentului cel mai important al firmei la inaltime.
Discutia a decurs placut si punerea la punct a colaborarii a decurs usor.
Ne-am dat seama ca sunt prompti si sunt mereu pregatit sa serveasca interesele clientilor si ca ne putem baza pe ei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *