Un aliat in lupta pentru detinerea suprematiei in topul frumusetii

Fetelor, sa nu credeti ca este usoara lupta pentru a obtine suprematia in domeniul frumusetii! Imaginea perfecta valoreaza o avere, dar perfectiunea poate fi indusa de maiestria fotografului.
Este adevarat ca si tu, in calitate de model videochat esti pe linia intai pe campul de lupta. Ce ai de facut?

1. Sa iti pui la punct dantura. Iti atragi clientii cu un zambet perfect, seducator. La prima carie sau la petele usoare care apar pe dinti, alearga la stomatolog!
2. Mentine-ti cu eforturi o silueta perfecta. Fara diete care sa te imbolnaveasca, dar intre doua ture de lucru la studioul videochat pentru care lucrezi, mergi la sala! La sfarsit de saptamana rezerva-ti trasee montane, fiindca stai toata ziua in pat in timpul orelor de program!
3. Solicita sedinta foto videochat de Andreescu Gabriel fiindca el te va antrena sa cuceresti suprematia in competitia pentru frumusete care se da la locul tau de munca! Andreescu Gabriel este printre putinii fotografi romani care detine expertiza in fotografia videochat, fiind apreciat prin calitatea lucrarilor sale si la nivel international.

Cunoscut sub numele de Fotograful care alege regina videochatului el se implica alaturi de fiecare model videochat in procesul de cucerire a clientilor. Succesul in videochat este garantat in urma postarii pozelor erotice pe site, fiindca fotograful stie sa aseze un val de mister asupra imaginii fiecarei fete care ii pozeaza.
Accesoriile se asorteaza perfect cu atitudinea. O fata pregatita sa daruiasca frumusetea ei perfecta pozeaza mereu intr-un cadru perfect. Pe pat este asternuta o blana pufoasa, alba, care sa arate ca si sufletul celei care stie sa asculte un barbat strain, care isi spune oful in fata ei, este la fel de cald si de imaculat.

Acesta este o imagine care te face dependent pe viata, mai ales daca fotografia surprinde si sclipirea inteligenta din ochi.
Este posibil ca interlocutorul tau de la capatul lumii sa fi fost ranit aproape mortal de o femeie pe care a divinizat-o si sa aiba nevoie de sfaturile tale si de cuvintele calde, menite sa-i aline durerea. Andreescu Gabriel este cel care prin imaginea pe care o surprinde, te recomanda ca psiholog si confident. El este maestrul pozelor care surprind la fel de bine calitatile fizice exterioare, dar si pe cele interioare.
Fii atenta ca este foarte important ca poza ta sa sara in ochii tuturor celor care intra pe site-ul oficial al studioului pentru care lucrezi, sa iti poti alege clientii!

Pozele videochat semnate de Andreescu Gabriel iti permit sa iti selectezi clientii, fiindca nu mai poti sa faci fata solicitarilor, sa obtii cel mai mare salariu din studio si sa iei premiul intai in competita celor mai bine platite modele. Si stii cat valoreaza premiul?
Contravaloarea unui apartament de lux situat intr-unul din cartierele exclusiviste ale Bucurestiului.
Da, competitia intre fetele frumoase este stransa, dar merita efortul de a detine suprematia.
Andreescu Gabriel, prin fotografiile pe care ti le face iti deschide larg calea succesului si datorita lui, intr-o zi vei fi una dintre cele mai bogate femei din lume.
Pregateste-te fizic si sufleteste si zambeste cu multumire, fiindca esti in obiectivul unui specialist adevarat!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *