Idei atipice de cadouri

Cand oamenii au un cadou de facut se lasa condusi de plictisitoarea reteta clasica:

-pentru femei o cutie de bomboane de ciocolata si flori sau un parfum (cu toate ca gusturile in materie de cosmetice difera nu numai din punct de vedere financiar…)

-la cadouri pentru barbati sunt  omni nominalizate: sticla cu vin bun sau tarie, cravata,  spuma de ras sau aparat de ras.

Oameni buni, mai exista pe lume si alte lucruri care fac placere persoanelor pe care dorim sa le surprindem, in afara celor amintite mai sus!

De pilda oricine ar purta cu placere pe strada tricouri personalizate cu mesaje smechere de tot, de tipul: “Sperman” sau “Am facut 18 ani astept sa fac 69” sau “68 si raman dator”. Ei, unii adora sa supere femeile batrane si usor acrisoare in conceptii si ii amuza crucile lor, mainile duse la ochi sa nu mai vada rusinea si scuipatul de deochi.

Pentru oamenii cuminti, care nu vor sa mobilizeze opinia publica din cartier se potrivesc rame foto personalizate. O rama foto eleganta pusa in dormitor sau pe birou ii va aminti mereu de dumneavoastra, cel care ati daruit-o.

De regula, omul pune la vedere ceea ce are mai scump, asa ca rama va adaposti poza copilului, a sotiei sau vreun portret personal reusit.

Scotociti in imaginatie dupa idei de cadouri si fiti originali! Chiar si la alegerea unui tort sau a unei ciocolate apar probleme care tin de diferentele de gusturi. Cel mai bine este sa oferiti cadouri personalizate fiindca nu sunt “trase la xerox sau la invechitul indigo” si in mod sigur vor placea prin originalitatea lor.

Am vazut multi barbatii cu zeci de aparate de ras dupa implinirea anilor sau cu cel putin 5 sticle de vin primite cadou. Mai este un aspect la care va invit sa va ganditi serios! Un tort, o cutie cu bomboane, o sticla de vin se consuma, in timp ce un cadou personalizat bine facut poate tine o viata. Incercati sa lasati amintiri durabile celor dragi! Si acum, dupa ani si ani stiu ce bibelou am primit de la prietena mea favorita, ce genti de la sora-mea, ce bijuterii de la cel drag.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *