Informatii despre rafturi

In prezent omul este inconjurat de atat de multe lucruri, incat nu este de conceput viata moderna fara rafturi. In gospodariile individuale, la ferme, magazine si la scara industriala, aceste spatii generoase de depozitare sunt indispensabile. In orice activitate umana ele isi fac prezenta, chiar si in cea intelectuala sau administrativa.

Arhivele, birourile si mai nou chiar bibliotecile sunt pline de rafturi modulare in care se pastreaza cu sfintenie documentele. Fie ca sunt concepute ca spatii inchise pentru securizarea actelor sau cartilor scumpe, fie ca rafturi cu regim deschis si acces nerestrictionat ele faciliteaza pastrarea unor cantitati impresionante de produse, amintiri, lucruri colective sau personale.

Prezenta lor faciliteaza arhivarea fiindca se pot lipi etichete pentru accesul rapid la sursa de documentare dorita. Imi place cand ma duc la primarii, iar functionarele stiu exact de unde sa ia dosarele cu rolurile si documentele de proprietate sa-mi elibereze adeverintele solicitate. Aceste documente importante nu ar putea sa fie depozitate pe jos fiindca ar risca sa fie distruse de igrasie sau de rozatoare.

Acest material util va conduce sigur la sursa de rafturi metalice ieftine. Consumam asa de multe produse, cheltuim atat de multi bani, inact se impune cautarea celor mai ieftine surse de mobilier magazin pentru o afacere prospera. Un raft avantajos prezinta urmatoarele caracteristici:

-raportul calitate-pret este onest. Acest lucru inseamna ca o investitie in raft depozitare produse de orice tip ar fi el trebuie sa fie durabila, perena. Nu ne permitem sa inlocuim sau sa reparam rafturi in fiecare zi, de aceea cele metalice sunt ideale, in special cele antioxidante sau vopsite.

-sa fie incapatoare, iar accesul la ele si printre ele sa fie facil. Ele trebuie dispuse in asa fel, incat oamenii sa isi poata lua produse si sa le poata pune la loc cu usurinta. De asemenea intr-un punct comercial se impune aprovizionarea permanenta de aceea montarea rafturilor trebuie sa ia in calcul acest aspect.

-sa nu se rupa cu produsele si sa deterioreze marfa si mai grav, sa-i puna in pericol pe oamenii aflati la fata locului.

-sa se poata recicla, reloca sau valorifica (exista moda rafturilor metalice second-hand fiindca rezistenta lor este maxima).

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *