Infirmiere filipineze pentru azilul de batrani

Batranii sunt ca niste copii, au nevoie de ingrijire permanenta, iar spre deosebire de micutii care cresc si se dezvolta din toate punctele de vedere, starea lor se deterioreaza pe zi ce trece.
Bunicul care se hranea singur ieri, astazi varsa pe piept tot castronul cu supa fiindca ii tremura ingrozitor mainile. Ieri, aceasta batrana aduna trandafiri din curtea azilului sa isi infrumuseteze camera, astazi a cazut pe alee si au adus-o cu targa ianpoi fiindca nu o mai tin picioarele.
Pentru batranii singuri am gandit noi acest azil, sa nu stea nemancati, neingrijiti si fara tratamentele de care au nevoie zile intregi. Multi nu isi pot asigura singuri igiena si atunci, infirmierele noastre ii ajuta.
Este greu, frumos si provocator in acelasi timp sa fii infirmiera. Cele devotate raman si isi indeplinesc menirea cu devotement, altele nu rezista in sistem si pleaca la familii. La noi este un regim special: infirmierele au o saptamana libera pe luna, in rest isi petrec timpul aici, la azil. Avem nevoie de ele zi si noapte, chiar daca au ture libere nu pot pleca fiindca ne aflam undeva departe de lumea dezlantuita a orasului si nu se poate face naveta zilnic.
La noi in unitate este penurie de infirmiere si uneori si medicii si asistentele fac munca acestora. Ne vin zinic la azil zeci de batrani ai nimanui, pe care nu ii putem izgoni, de aceea firme recrutare strainatate ne vor ajuta sa le aducem infirmiere din Filipine, care sunt foarte muncitoare si accepta conditiile noastre de munca. Se intelege ca sosite aici de peste mari si tari, nu vor da bir cu fugitii la prima incercare profesionala fiindca au venit aici deoarece nu puteau sa se realizeze in tara lor. Cu ajutorul lor vom organiza si cursuri de limba engleza si filipineza pentru batrani sa exerseze intelectual si sa le tinem mintea ocupata. Scepticii vor spune ca este riscant sa aducem forta de munca din alta tara, dar Jordanriver.ro reprezinta garantia calitatii personalului recrutat in tara de origine.
Nu este trimis oricine sa lucreze in strainatate, ci forta de munca este testata de multe ori si numai cei care se dovedesc foarte bine pregatiti in domeniul lor si au un dosar curat sunt lasati sa plece.
Operatiune este dificila, dar merita efortul fiindca pretentiile salariale ale strainilor sunt mai mici decat ale romanilor si asa cum romanii sunt liberi pe piata muncii sa isi gaseasca joburile si salariile dorite si alti locuitori ai lumii au acest drept.
Cum am procedat sa avem acum personal devotat, suficient si muncitor la noi in azil?
Am completat formularul existent pe site-ul firmei si am descries complet posturile pe care le avem disponibile: atributiile de serviciu, programul de lucru, salariul, prime si alte bonusuri, specificand concret si numarul posturilor. Am asteptat 3 luni, timp in care firmele din strainatate s-au ocupat serios de recrutare, iar mediatorul din Romania amintit mai sus de intocmirea dosarului de intrare legala in tara si de angajare legala in Romania. Le-am primit si le-am ajutat sa se integreze in colectivitate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *