Pe piata muncii din Romania a aparut o noua profesie: fata care face bani

Relativ noua pe piata muncii din tara noastra, profesia de model videochat este cat se poate de decenta si asigura 100% independenta financiara si profesionala.
Fata care face bani isi incepe serviciul cand stabileste ea, in conditii maxime de lux, iar salariul ei incepe de la 5000 de dolari pe luna si urca vertiginous, in functie de performanta.
Ea isi alege si turele si zilele de lucru, iar in timpul liber poate fi studenta, femeie de afaceri, iubita, sotie sau mama.
Sa lucrezi intr-un studio videochat Bucuresti inseamna sa iti gasesti jobul perfect si sa castigi unul dintre cele mai mari salarii de pe piata de munca din Romania. Fata care face bani pentru ea si familia ei ( daca doreste sa imparta castigul cu cei dragi) nu este nevoita sa faca deloc compromisuri deoarece:
-ea isi stabileste programul de munca, atat zilele, cat si turele, in functie de solicitarile online pe care le are
-dispune de o camera si de dispozitive care sa ii permita sa isi desfasoare activitatea in mod confidential
-datele de logare sunt stiute numai de ea, prin urmare nimeni nu ii poate sabota activitatea
-contactul real cu clientii nu este posibil, asa ca relatia model-videochat-client se rezuma la discutii, confidente, admiratia pentru o fata frumoasa si sume generoase in schimbul atentiei acesteia.
-intr-un timp scurt obtine castiguri care ii permit sa isi compare o masina, o casa, sa isi puna bani in banca si sa se imbrace foarte elegant.
In 2018, Money Studio organizeaza un concurs prin care premiaza modelele videochat care obtin cel mai mare venit din Romania, iar premiile sunt fabuloase, de aceea ar trebui sa va intreceti pe voi insiva, fetelor din sistem!
O fata care face bani in mod legal si va iesi cu o pensie fabuloasa la timpul potrivit poate castiga si premiile puse in joc, care sunt fabuloase.
Iata lista premiilor:
-Mercedes-Benz CLA pachet AMG in valoare de 50.000 EURO
-o casa in centrul Bucurestiului mobilata dupa ultimele tendinte si echipata cu electrocasnicele necesare, in valoare de 75 000 de euro. Sunt multi oameni care muncesc din greu o viata si nu pot sa isi cumpere un apartament nici macar intr-o zona periferica a Capitalei.
-o vacanta ultraluxoasa, cotata la sase stele in Caraibe, in valoare de 10 000 de euro. Doar bogatii lumii isi permit sa achite si sa se bucure de un astfel de concediu.
-card de cumparaturi in valoare de 5000 de euro din magazinul exclusivist din centrul Bucurestiului Capodopera.
Angajatorii din domeniul videochat-ului sunt de buna credinta si isi incurajeaza angajatele sa obtina venituri maxime si sa ia premiile puse in joc.
Jobul perfect este acela care nu te oboseste si te motiveaza financiar sa dai tot ce este mai bun. Nicio ocupatie nu permite o ascensiune fulminanta din punct de vedere financiar, asa cum o face profesia de videochat. In afara de castigurile financiare, ea contribuie decisiv la: perfectionarea comunicarii in limba engleza si la punerea pe primul plan a grijii fata de propria imagine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *