La birou

Cand vine vorba de lucru la birou, ma intereseaza in special aspectul acestuia. Eu imi petrec opt ore si vreau ca el sa fie organizat si sa imi ofere energie astfel incat sa am o productivitate sporita.

Ordinea este cuvantul de baza pentru ca energiile din jur sa circule in mod liber, iar munca noastra sa poata aduce belsug.

Oboseala acumulata de-alungul orelor de munca este inevitabila, mai ales pentru cei care sunt nevoiti sa stea mult timp pe un scaun si sa lucreze la un calculator.

Nu cu mult timp in urma am hotarat sa imi deschid si eu o afacere si am hotarat sa inchiriez un spatiu pentru a-mi desfasura activitatea.

Cum orasul este unul aglomerat am inchiriat niste birouri la periferie, iar pretul a fost unul bun. Am cumparat calculatoare performante si am angajat tineri absolventi foarte calificati, care vor face fata cu brio noilor provocari.

Mentru a avea parte de tot confortul, am cumparat birouri si scaune de calitate ridicata, deoarece ei isi petrec mult timp pe ele, iar coloana vertebrala si pozitia lor trebuie sa fie una corecta, astfel incat sanatatea lor sa nu aibe de suferit.

In ceea ce priveste modul in care comunic cu angajatii, am hotarat sa pastram legatura in mediul online, din lipsa timpului si din prisma faptului ca este o metoda noua si eficienta, care nu necesita mult timp.

Cand ne vedem am grija sa ii informez despre urmatoarele tranzactii cu ajutorul unor panouri de pluta, pe care scriu toate informatiile necesare, iar ei sunt foarte receptivi si considera aceasta metoda ca fiind una rapida si interactiva.

Cum am mai mentionat, ordinea la locul de munca este esentiala, de aceea I-am sfatuit pe toti sa fie foarte organizati si am achizitionat pentru fiecare cate o cutie de arhivare unde sa isi depoziteze actele si documentele pe care le folosesc.

Cel mai des utilizam hartie a4 pe care ulterior o reciclam cu ajutorul unor aparate speciale, ceea ce aduce multe beneficii naturii.

In concluzie, biroul trebuie sa fie foarte organizat pentru a ne fi mai usor sa ne desfasuram activitatea si sa avem o productivtate crescuta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *