Curs ebraica, pasaportul catre Ierusalim

Este o binecuvantare sa-ti petreci Pastele in Tara Sfanta! Sa iei lumina in inima si sa revii cu ea in tara si sa sarbatoresti noaptea aceea in care El a acceptat de bunavoie moartea pe cruce ca noi sa fiti mantuiti alaturi de crestini din lumea intreaga. Trebuie sa intelegi spiritul evreiesc pentru ca experienta sa fie deplina si sa vezi mormantul gol. Mergi la apa Iordanului, gasesti-ti vindecare pentru trup si suflet, iar acum, demareaza pregatirile! Inscrie-te la curs ebraica!

Cat esti tanar si in putere, lumea isi deschide frumusetile in fata ta in mod miraculos, din pacate, mai tarziu va fi mult prea tarziu! In Portugalia gasesti orasele maure, albe sau asezari colorate cu placi ceramice care iti farmeca privirile.

Sub soarele alb al verii, orasul alb straluceste si mai puternic lasand impresia de curatenie totala, de racoarea zapezii, de gingasia unei mirese care isi asteapta nuntasii. Coborarea la plaja fina se face uneori cu litul sau cu ajutorul unor trepte. Poti sa ajungi la apa turcoaz fara cursuri de portugheza?

 Dar limba vecinilor cu care am impartiti bune si rele sa n-o stim?

Poate ca relatiile dintre oameni nu sunt mereu perfecte, important este ca orice conflict sa fie rezolvat cu intelepciune, iar omul se topeste cand ii vorbesti in limba lui, limba auzita acasa, limba prin care mama il chema la masa. Luati in calcul si curs maghiara si nu uitati ca si Budapesta este frumoasa si puteti face un circuit al tarilor europene in care sa includeti obligatoriu Ungaria si Austria!

Din moment ce chinezii au venit in Romania, noi oportunitati de afaceri au aparut, asa ca urmeaza cursuri de chineza!

Stii cat de bine se pricep chinezii la fabricarea unor produse cu costuri cat mai mici. Marfurile lor sunt ieftine si de aceea au invadat pietile din intreaga lume. Nu ar fi mai simplu sa poti negocia in limba lor, plus ca demonstrezi faptul ca esti printre putinii europeni care utilizeaza o limba muzicala in care accentele sunt de maxima importanta. Prin limba ai acces la cultura, obiceiurile, mentalitatea si cultura acelui popor. Practic ti se deschid noi orizonturi de cunoastere.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *