Nu doar o simpla pasiune

Pentru multi un elevator auto, o masina dejantat si un aparat echilibrat sunt doar simple masinarii pe care le gasesc intr-un service si nu se deosebesc cu nimic de alte scule prezente in atelier.

 

Descoperind site-ul Elevatorauto.ro. am reusit sa investesc foarte mult in atelierul meu cumparand doar produse de calitate. Magazinul celor de la Elevatorauto.ro au in gama lor de produse doar utilaje si unelte profesionale, de la producatori renumiti.

 

Majoritatea service-urilor care se respecta, vor avea printre alte unelte si un elevator auto, care le vor imbunatati serviciile oferite.

 

Trebuie sa intelegem ca un elevator auto poate face diferenta dintre reusita si esec.

 

De ce? Pur si simplu, unele lucrari asupra unui autovehicol, necesita metode mai putin conventionale si accesarea unor spatii inguste de sub caroseria masinii, este deseori dificila.

 

De aceea, service-urile incorporeaza un elevator auto, pentru a ridica, cu ajutor unor furci, vehicule in functie de incarcatura maxima a cestuia.

 

Unele elevatoare sunt destinate masinilor mici, iar altele sunt pentru incarcaturi mari precum dube, cap camion si tot ce depaseste 3,5 tone.

 

Acest tip de masinarie nu poate fi instalat pur si simplu, ci este nevoie de un set de aprobari care sa respecte legislatia, ce prevede normele de siguranta in domeniul mecanic.

 

Elevatorul auto, functioneaza pe un principiu mecanic destul de simplu, dar foarte eficient.

Acesta, prin intermediul unor pistoane mecanice reuseste sa ridice autovehicolul la inaltimea dorita, permitantand mecanicului sa lucreze la inaltime.

 

Elevatorul este prevazut, de asemenea, cu o modalitate de a bloca pistoanele, pentru a asigura siguranta celui care lucreaza sub caroseria masinii.

Principiul cheie, la elevatoarele auto moderne, este ca acestea pot fi controlate, prin intermediul unui computer introducand datele in functie de cat este nevoie sa fie ridicate, si tot la fel de usor pot fi coborate.

 

Recomand tuturor posesorilor auto, care au nevoie de mantenata  vehicolului, sa caute un atelier mecanic dotat cu unelte moderne si cu un elevator pentru a fi siguri ca repararea masinii va fi dusa la bun sfarsit.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *