Obiective turistice in Romania iarna

Destinatiile din tara au si ele un farmec aparte: traditiile, oamenii primitori si locurile minunate pe care le avem sunt o atractie predilectă de Sarbatori. Pentru că pe timp de iarna Brasov si Prahova sunt deja cele mai vizitate regiuni, nu trebie sa uitam si de Moldova, care este locul ideal consacrat Ssrbstorilor de Craciun sau Revelion.

In partea de nord­est a tarii se intinde Tara de Sus a Moldovei, adica Bucovina, cunoscuta pentru numarul impresionant de manastiri pe care le poti vizita. O alta tentatie pentru vizitatori este bucataria specifica cu bunatatile ei. Tochitura moldoveneasca, alivencile, borsul sau parjoalele iti sunt binecunoascute.

In Maramures, iarna, cand troienele formeaza adevarate cazemate de­o parte si de alta a drumului de tara, este poate cea mai feerica panorama. In nordul tarii vei regasi frumusetea trairilor de basm. Poti testa partiile de schi din Cavnic, care sunt la doar 20 de minute de pensiune, bisericile din lemn sau poti alege sa faci tratamente balneare sau reflexoterapie.

Recomand bilete de avion Londra E-Avion si bilete avion Madrid E-Avion.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *