Jucarii pentru copii

Dragele mele cititoare, m-am gandit sa va dau niste sfaturi foarte folositoare, legate de alegerea jucariilor pentru sugarul dumneavoastra:
Trebuie sa tii cont de preferintele copilului, in functie de varsta si dezvoltarea neuro-psihica corespunzatoare pentru grupa de varsta respectiva. Dar nu iti face griji, vei reusi sa alegi cele mai potrivite jucarii.
In primele luni de viata, inainte ca sugarul sa poata sa apuce obiectele din jur, acesta se va multumi cu jucariile pe care le poate analiza doar cu privirea sau auzul, prefera jucarii mari, intens colorate, care canta sau emit sunete.Bebelusul nu poate deslusi imagini la o distanta mai mare de 20-40 cm.

De la 1 la 12 luni, bebelusul descopera sunetele si culorile. Pentru aceasta perioada sunt recomandate jucariile montat deasupra patutului, jucariile care fac diverse zgomote, jucariile din cauciuc in diferite forme, cutiutele muzicale sau altfel de jucarii ce emit sunete, cuburile colorate, jucarii plutitoare pentrut baie. Cand incepe sa stea in picioare ii puteti cumpara un premergator cu jucarii incorporate, care cinta sau scot diverse zgomote sau cu lumini.

Recomand masinute si trenulete

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *