Promotiile aer-conditionat-inverter.ro

Aer-conditionat-inverter.ro este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor de climatizare, sanitare si de ventilatie. Aceasta companie comercializeaza o gama intreaga de solutii de racire eficienta a aerului si de alte produse termo-sanitare. Marci recunoscute la nivel mondial precum, LG, Osaka, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Carrier, Samsung si Panasonic fac toate parte din gama de aparate de aer conditionat pe care aer-conditionat-inverter le pune la dispozitia clientilor la cele mai avantajoase preturi.

Luna aceasta, compania va aduce o noua oferta de nerefuzat la sistemele de aer conditionat OSAKA Inverter (link catre ). Astfel puteti alege modelul OHW09DLC8 9000 BTU/h la pretul promotional de 1275 lei + TVA, modelul OHW12DLC8 12000 BTU/h la doar 1355 lei + TVA sau sistemul OHW24DLC8 24000 BTU/h la pretul special de doar 2594 lei + TVA.

Aceste aparate de aer conditionat tip split de la Osaka sunt dotate cu numeroase functii si cu o tehnologie de ultima ora ce va asigura un consum redus de energie electrica si o functionare eficienta, cu un nivel de zgomot redus. Toate modelele Osaka din promotie fac parte din clasa de eficienta energetica la racire (SEER) A si clasa de eficienta energetica la incalzire (SCOP) A.Tehnologia Inverter (DC) care este prezenta pe toate unitatile Osaka, fiind cea mai recenta tehnologie in ceea ce priveste evolutia motoarelor electrice ale compresoarelor aparatelor de aer conditionat. Unitatile de aer conditionat inverter au o eficienta crescuta in comparatie cu sistemele de aer
conditionat traditionale, o durata extinsa a vietii pieselor si elimina fluctuatiile abrupte ale temperaturii
aerului. Acest lucru face ca unitatile AC invertor sa fie mai silentioase, sa presupuna costuri de operare mai mici si sa aiba parte de un numar mai mic de defectiuni. Pe langa tehnologia DC inverter, aparatele Osaka sunt dotate si cu un filtru cold Catalyst si cu parti frontale ale unitatii interioare ce pot fi usor demontate pentru a va usura operatiunile de instalare si mentenanta.

In plus, acestea prezinta functii precum cea de incalzire, cea de racire, cea de ventilare si cea de dezumidificare care imbunatatesc performantele unitatilor. De asemenea, functia sleep a sistemelor permite personalizarea setarilor aparatului pentru obtinerea temperaturii optime in timpul somnului dumneavoastra. Unitatile Osaka permit, in plus reglarea directiei fluxului de aer, memorarea unghiului de baleiaj si chiar detectarea scurgerilor de freon. La achizitionarea oricarui sistem din promotia aer-conditionat-inverter compania va ofera montaj gratuit si o garantie de 2 ani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *