Verighete si inele de logodna din aur

Verighetele si inelele de logodna din aur au fost in topul alegerilor cuplurilor de secole. Cu o asemenea selectie vasta de bijuterii fabricate din aur de diferite culori, karate si stiluri nelimitate ale designurilor. Pentru a descoperi ce tip de aur este potrivit pentru verigheta ta, verifica informatiile urmatoare.

Stiluri de benzi de nunta din aur

Aurul alb a folosit pentru inelele de nunta de mii de ani, iar acestea sunt cele mai populare stiluri din
zilele noastre:
Verighete din aur de 18 karate: verighetele din aur galben, roz sau alb de 18 karate contin cel mai mare numar de karate, care este cel mai bun pentru verighete. Obiectele fabricate din aur de 22 karate si chiar aur pur de 24 de karate sunt mult prea moi pentru a face fata unei purtari zilnice, dar cele din aur de 18 karate vor trece cu siguranta testul timpului.

Inelele din aur de 14 karate: in ultimii 20 de ani, aurul de 14 karate a fost cel mai popular metal pentru verighetele de barbati si pentru inelele de logodna pentru femei. Articolele din aur roz: inelele de logodna din aur roz, odata extrem de rare, au crescut recent in popularitate datorita unui interes crescut pentru stilul vintage. Acesta este singurul metal care are un luciu si o frumusete uimitoare si este perfect pentru bijuterii cu design vintage.

Benzile din aur galben: chiar daca aurul alb a fost pe primul loc in clasamentul metalelor pentru multe
decenii, inelele de logodna din aur galben nu s-au demodat niciodata. Cu o infatisare clasica a calitatii, aurul galben este inca un metal preferat pentru aceste bijuterii.

Verighetele de aur pentru barbati: in timp ce metale noi precum tungstenul, titanul si otelul inoxidabil devin din ce in ce mai populare, aurul- si in special cel alb de 14 karate- este inca unul dintre metalele importante folosite la verighetele pentru barbati. Iar, unul dintre stilurile din ce in ce mai populare este reprezentat de benzile din aur alb cu diamante.

Aurul este un metal extrem de moale si maleabil, iar aceste proprietati ale metalului permite sa fie usor transformat intr-o varietate de stiluri de inele de logodna si verighete, inclusiv designuri facute pe comanda, gravuri interioare, modele complexe si combinatii cu alte metale si pietre. Aurul este de asemenea rezistent la oxidare, chiar daca va dezvolta o patina bogata cu trecerea timpului, acest lucru este dezirabil pe piata bijuteriilor antice si vintage.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *