Recomandarea saptamanii: payroll

Dragii mei bloggeri, vreau sa spun astazi cate ceva despre ceea ce tine de managementul strategic.
Din cate am citit si eu si din cate am inteles, trebuie sa stiti ca este una din multe formele de conducere moderne, care este axata pe schimbarile si modificarile care trebuie operate in cadrul unei organizatii si, daca se poate sa fie operate si in interactiunile pe care le are cu mediul inconjurator in care, bineinteles, functioneaza.
Am mai inteles si ca acel management pe care noi il numit managementul strategic, care apropo, si-a facut o intrare oficiala pe acest domeniu inca din 1973, nu a avut chiar o semnificatie atat de interesanta, sa o numesc, incat sa fie acceptata universal. Cred ca daca as spune ca managementul nu mai este chiar un proces de formare a unei anumite strategii, din mai multe privinte, sunt sigur ca v-ati lua de mine si imediat ati sari la gat.
Ei bine, vreau sa stiti ca acest lucru este dovedit stiintific. Si daca vreti sa va convingeti, aruncati o privire asupra definitiei lui C. Russu, si, cred eu, ca veti observa ca am dreptate si sper sa-mi dati dreptate.
Recomand payroll romania hrp si payroll outsourcing hrp.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *