Vacanta in Franta

Daca vreti sa calatoriti intr-o tara ca Franta pentru a sarbatori revelionu, este o idee buna. Trebuie sa stiti ca in Franta, petrecerea de revelion este una foarte speciala.
Toti cei care participa la aceasta zi se distreaza de minune de seara, pana chiar dimineata. De asemenea, acestia pot degusta foarte multe lucruri, cum ar fi si samapania de calitate.
Banuiesc ca stiti ca din moment ce o sa va duceti in aceasta tara in acea perioada o sa beneficiati si voi de aceasta sampanie de calitate.
In plus, puteti gasi in sud-estul Frantei participantii la liturghia de Saint-Sylvestre si, mai multe ca sigur, petrecerile la care viseaza oricine. Probabil o sa va intrebati ce petreceri sunt. Sigur, sunt niste petreceri unde o sa beneficiati si de vinul fiert, care la ei este de nelipsit. Si ba mai mult, de Anul Nou trebuie sa stiti ca o sa fie magazinele inchise pentru ca francezii petrec doar si doar in familie. Va spun ca trebuie sa mergeti si la Paris, deoarece veti avea parte de momente foarte placute.
Recomand schi Franta si schi Austria 2013.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *