Testarea anvelopelor in conditii extreme

Acvaplanarea
Pneurile noi sunt cele mai bune arme împotriva acvaplanării. Un autovehicul care canalizează apa dintre anvelopă și drum este cel mai eficient mijloc de prevenire a acvaplanării. Potrivit rezultatelor testelor, acvaplanarea pornește la 76 km / h în cazul înclinării pe anvelope uzate (adâncime canelată sub 1,6 mm), în timp ce viteza corespunzătoare pentru anvelope noi este de 96 km / h .

Testarea în condiții extreme
Anvelopele Nokian (link catre ) sunt adânc înrădăcinate în solul nordic. Compania este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Ea a dezvoltat primele anvelope acum 80 de ani. Anvelopele Nokian sunt supuse cel puțin jumătate din an la teste serioase pentru zilele de iarnă. Aceasta este o alegere naturală pentru inventatorul anvelopelor de iarnă. Nokian efectueaza teste de frânare, accelerare, teste de manipulare, de conducere pe un circuit rotund și pe un deal abrupt, pe gheață și zăpadă. Testarea fără compromisuri necesită o repetare aproape nesfârșită în condiții constante, pentru a obține rezultate utile.

Centrul de testare Nokian
În Centrul de testare Nokian, anvelopele simulează aproape toate situațiile de conducere pe drumurile nordice. Testarea se desfășoară din aprilie până în noiembrie.
Situat pe o suprafață de 30 de hectare, centrul de testare este în permanență dezvoltat pentru a face față provocărilor unor condiții dificile, precum și cerințelor viitorului.

Cercetare și dezvoltare
Sarcina principală a centrului de testare Nokian este de a sprijini statutul companiei ca producător al celor mai bune anvelope de iarnă și forestiere din lume. Principiul cheie de cercetare și dezvoltare a rămas același timp de 80 de ani: dezvoltarea de pneuri pentru consumatorii care conduc în condiții nordice, care solicită siguranță și durabilitate față de anvelopele lor în orice împrejurare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *