Revenirea in trend a verighetelor din aur galben pentru domni

Moda verighetelor executate din argint si alte metale albe cum sunt platina si aurul alb era preferata de domni in anii trecuti, deoarece se alinia perfect cu lucirile diamantine si cu sclipirile altor nestemate. Totusi, aurul galben incepe sa recastige teren in ceea ce priveste suprematia metalului ales pentru verighetele barbatesti. Si pentru a va demonstra ca noile modele de verighete din aur galben marca Atcom pot fi o alegere inspirata, aducem argumente solide si va ilustram cateva din tehnicile speciale de prelucrare a aurului din atelierele noastre.
Aurul galben a cazut in desuetudine din cauza aspectului sau traditional, dar cunoaste in prezent o uluitoare revenire pe piata de bijuterii, fiind la mare cautare, in special pentru segmentul de inele de logodna si inele de casatorie.

Un avantaj al aurului galben este ca isi pastreaza culoarea vreme indelungata, mentinandu-si de asemenea proprietatile gratie procesului de aliere cu cuprul. Metodele de obtinere a aurului galben 14K combina diferite aliaje in scopul sporirii durabilitatii. Va puteti baza pe rezistenta modelelor create de mesterii bijutieri Atcom , acestea fiind suficient de rezistente pentru a sustine pietrele montate fara probleme. Tintuirea pietrelor rare se realizeaza manual sau cu ajutorul tehnologiei cu laser de ultima generatie, fiind practice imposibil ca o piatra sa se desprinda de la locul ei, in special daca vorbim de setari cu gheare.
In plus, aurul galben este foarte rezistent, nu oxideaza si nu impune necesitatea placarii, asa cum se intampla in cazul aurului alb. Acesta din urma tinde sa isi piarda din stralucire pe parcursul timpului, mai ales daca nu este bine intretinut si poate necesita anumite ajustari.
Noile design-uri originale Atcom includ diamante albe si la cerere, se pot inlocui cu diamante negre, in functie de preferinte. Pietrele albe au darul de a se asorta oricarui tip de ten, indiferent de textura.

Nu este intamplator nici faptul ca aurul galben a constituit materia prima pentru podoabe inca din vremurile Antichitatii. Inelele-pereche din aur galben ce simbolizau uniunea dintre doua persoane au fost asociate timp indelungat cu puterea soarelui si cu idealurile inalte, nelipsind din tinutele regilor si reginelor.
Se spune ca mirii care poarta verighete din aur galben vor avea parte de o casnicie reusita, intampinand orice greutati cu optimism si zambetul pe buze.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *