Tipuri de blugi ce nu mai sunt la moda in 2017

Blugii reprezinta unul dintre putinele articole vestimentare care este iubit si purtat in aceiasi masura atat de reprezentantele sexului frumos cat si de barbati. Acest lucru se datoreaza avantajelor pe care acest tip de imbracaminte le ofera celor care il poarta. Chiar daca blugii se bucura de un succes imens acest lucru nu inseamna ca orice tip de jeans trebuie achizitionat si purtat deoarece unii dintre acestia se demodeaza odata cu trecerea anilor. Avand in vedere acest lucru iata care sunt tipurile de blugi care in acest an nu vor mai fi la moda:

 

Blugii cu paiete se afla pe primul loc in momentul in care se face topul blugilor care nu mai sunt la moda in acest an. Acest lucru se datoreaza in mod deosebit combinatiei blugi paiete care din punctul meu de vedere nu a fost o combinatie deloc reusita. Intr-adevar blugii sunt unul dintre cele mai versatile articole vestimentare insa asocierea acestora cu paietele este mult prea mult chiar si pentru un articol vestimentar atat de versatil cum sunt blugii.

Chiar daca moda blugilor cu modele s-a reintors in ultimii ani anul 2017 reprezinta anul in care aceasta moda va lua din nou sfarsit. Pentru cat timp? Ramane de vazut, insa cert este ca in acest an acest tip de blugi nu mai este la moda. La fel ca si in cazul blugilor cu paiete si in cazul blugilor cu modele versatilitatea blugilor a fost afectata de prezenta diferitelor modele pe blugi, sau cel putin aecsta este punctul meu de vedere.

Blugii cu talie joasa reprezinta un alt tip de blugi care in acest an nu va mai fi la moda chiar daca nici in anii trecuti acestia nu s-au aflat in topul preferintelor. De aceasta noua tendinta cu siguranta ca se vor bucura persoanele care sunt mai plinute precum si cele care nu suportau prea bine frigul la care se supuneau in momentul in care purtatu acest tip de blugi.

Ca moda se schimba de la un an la altul cred ca nu mai mira pe nimeni mai ales pe cei care sunt tot timpul la curent cu tendintele modei actuale. Un exemplu foarte bun in acest sens este reprezentat de catre blugii rupti. Daca anul trecut acestia erau la mare cautare anul acesta acestia nu vor mai fi la moda. Vulgaritatea pe care o transmiteau unele tipuri de blugi taiati precum si faptul ca nu puteau fi purtati de exemplu alaturi de o camasa de pe answear reprezinta doar doua din motivele pentru care blugii taiati nu vor mai fi la moda in acest an.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *