Un aparat salin va ajuta sa spuneti adio racelilor si sinuzitei!

S-a terminat cu iarna, vremea s-a incalzit, dar pana la concediu mai e! Si tare ati mai dori sa fiti din nou la mare, nu-i asa? Ei bine, vestea cea buna e ca puteti re-crea placuta ambianta de pe malul marii chiar si in apartamentul dumneavoastra cu ajutorul unui aparat salin, pe care il puteti achizitiona de la Comenzi.ro! Tot ce trebuie sa faceti pentru a „aduce marea acasa” este sa dati un click pe adresa: https://www.comenzi.ro/salin … si, bineinteles, sa comandati!
De fapt si de drept, avantajele folosirii unui aparat salin nu se rezuma doar la a crea un suport olfactiv de natura sa va evoce amintirile placute din precedentele vacante la mare.
Prin folosirea unui astfel de dispozitiv veti obtine o marire a rezistentei generale a organismului dumneavoastra si al celor dragi la raceli si alergii. Un aparat salin va poate ajuta si sa scapati de rinite, de sinuzite, de laringite si de alte asemenea „placeri” provocate de o iarna venita tarziu si care nu se mai dadea dusa. Asta pentru ca aparatele saline nu sunt nimic altceva decat forma noua si moderna a unei idei mai vechi, dar care s-a dovedit a fi teribil de eficienta in cazul suferinzilor de astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze si mucoviscidoza, precum si bolnavilor de TBC aflati in faza de recuperare: tratamentele in minele de sare, care sunt cunoscute si folosite la noi in tara de foarte multa vreme.
Ah, si mai e ceva: cu ajutorul unui aparat Salin S2 (care este aprobat de Ministerul Sanatatii prin directiva nr. RO 1-020-019-2107 si nu costa decat 158 de RON, cu TVA cu tot !), calitatea aerului pe care il respirati se va imbunatati substantial. Aparatul retine praful si elimina mirosurile neplacute cum sunt cel de transpiratie, de mucegai si de carti vechi. Asta pentru ca aparatele saline trateaza aerul, trecandu-l printr-un bloc filtrant cu granule de saruri, in principal clorura de sodiu, care provine de la Slanic Prahova si, atentie, este neiodata!
Veti avea astfel parte de un somn linistit si odihnitor si va veti bucura de o stare de confort psihic de invidiat, ceea ce in ziua de azi, cand stressul e la ordinea zilei, nu e deloc putin!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *