Informatii interesante despre aerul conditionat

Aparatele de aer condiționat fac mai mult decât să răcească aerul. De asemenea, iau umiditatea din aer, făcând aerul mai confortabil. Nu setați termostatul aparatului în poziția „pornit” toată ziua. Cel mai bine, alegeți poziția „auto”, astfel incat aerul va sufla numai când sistemul de răcire este în funcțiune. Atunci când lăsați ventilatorul să functioneze în permanență, umezeala va fi aruncată înapoi în casă și va afecta nivelul de umiditate.

Ventilatoarele electrice au fost predecesoarele aparatului de aer condiționat contemporan. Ventilatoarele nu racesc efectiv aerul, dar ele produc un „senzatia de răcire al aerului” prin evaporarea transpirației de pe piele și scăderea in acest mod a temperaturii corpului.
Prima mașină cu aer condiționat opțional a fost introdusă în 1939 de către producătorul de automobile Packard. Nu a fost foarte populara datorită costului său ridicat și faptului că sistemul de climatizare a preluat jumătate din spațiul portbagajului .
Aerul condiționat intretinut corespunzator poate salva vieți. Cercetătorii americani au constatat că șansele de a muri în zilele extrem de calde de vară au scăzut cu peste 80% în ultimii 50 de ani. Echipa de cercetare a corelat acest lucru cu creșterea existentei aparatelor de aer condiționat in mediul inconjurator.

Actualizarea sistemului cu tehnologia „mai ecologică” vă poate economisi energie și bani.
Un aparat de aer conditionat de calitate Hyundai ajuta persoanele care sufera de alergii oferind aer curat si filtrat

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *