Mastile pentru par

Mastile pentru par pot aduce o intreaga gama de temeri (Va face ca parul meu sa fie gras? Se va spala cand voi incerca sa clatesc parul? Trebuie sa stau cinci ore daca o folosesc ?) Ar trebui să utilizați o mască o dată pe săptămână. Chiar dacă credeți că părul dvs. este relativ sănătos, schimbarea anotimpurilor poate fi dificilă pe firele dvs. (Vânturile de iarnă, soarele de vară!), Deci este bine să dobanditi obiceiul de a utiliza masca săptămânal pentru a vă asigura că dați părului umezeala de care are nevoie.
Nu toate măștile sunt create egale: există astăzi o mulțime de „măști” pe piață, deci aveți grijă să citiți instrucțiunile. Unele pot fi comercializate sub formă de măști, dar de fapt necesită utilizarea zilnică, în timp ce altele sunt mai dure sau puternice și, prin urmare, ar trebui folosite doar o dată sau de două ori pe săptămână (în funcție de tipul de păr). Altele au nevoie să fie lăsate sa actioneze 1-2 minute sau de la 15 în sus, deci alegeți produsul care considerati ca va este potrivit înainte de a cumpara – cheia aici este găsirea unui lucru care va funcționa în mod realist pentru rutina dumneavoastră.

Puteti aplica o masca de par pentru parul uscat . Daca sunteti dispusa sa faceti un test, aplicati-va masca pe parul uscat si lasati-o sa se absoarba timp de aproximativ 20 de minute (aceasta activitate este sugerat a se face duminica dimineata inainte de dus ).
Puteți dormi cu masca aplicata pe par dacă credeți că părul este în special uscat. Pur și simplu aplicați masca la sfârșitul dușului (sau aplicați-o pe părul uscat) și acoperiți cu o eșarfă de mătase care nu vă deranjează să o utilizați în acest scop. Clătiți-vă dimineața și veți vedea ca părul va fi mai moale!
Aplicarea unei măști de păr nu trebuie să dureze toată ziua, nici macar cateva ore- puteți pune masca pe par timp de 2 minute pe măsură ce faceti duș și obțineți un efectul de umiditate de care părul are nevoie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *