VAG24 – inchirieri auto pentru orice persoana

A devenit o necesitate pentru orice persoana si pentru orice familie sa aiba o masina pe care sa o poata folosi pentru sarcinile zilnice sau pentru alte ocazii, urgente si situatii importante. Cu ajutorul acesteia ne putem deplasa mai usor si mai rapid unde este nevoie. Nu trebuie sa mai asteptam dupa altcineva sau pana la o anumita ora.

Si daca nu aveti o masina personala, nu trebuie sa va ingrijorati.               Mai ales daca locuiti in Cluj sau in apropiere, pentru ca aici gasim VAG24, cea mai buna firma de inchirieri auto din oras. Acest tip de servicii deja este cunoscut oricui si multe persoane care au nevoie de o masina apeleaza la firmele ce le ofera. Si este o varianta cu adevarat avantajoasa pentru oricine, comparativ cu alte variante de transport, atat ca accesibilitate cat si ca pret, si mai ales, confort.

Ca in cazul oricarei firme cu experienta, exista anumite conditii pe care persoanele ce doresc  sa inchirieze o masina trebuie sa le indeplineasca. Printre acestea, cele mai importante sunt varsta de minim 21 de ani, detinerea unui carnet de sofer si prezenta actului de identitate. Inchirierea unei masini poate fi facuta foarte usor, prin simpla completare a unui formular de inchiriere telefonic sau online iar ridicarea acesteaia poate fi facuta din doua locatii: in oras sau de la Aeroportul International Avram Iancu. Acelasi lucru se aplica si in cazul returnarii masinii, care se va face la o locatie stabilita in contractul de inchiriere.

Exista numeroase avantaje pe care ni le ofera un serviciu rent-a-car. Posibilitatea de a merge cu masina oriunde, oricand este doar unul dintre acestea. Practic, pe toata perioada in care am inchiriat masina, putem merge oriunde vrem noi, fara limita de kilometri. Un alt avantaj este constituit de confortul sporit, fata de alte mijloace de transport. Toate masinile de la VAG24 sunt confortabile, in stare perfecta si fiabile. Asa ca nu vor exista surprize neplacute in timpul condusului iar clientii de vor bucura de experienta relaxanta si de serviciile de cea mai inalta calitate pe care firma le pune la dispozitia acestora.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *