Ungurii si Romanii

Un român în avion în zbor spre Paris. Se relaxează omul, îşi scoate pantofii, când observă în scaunul din stânga un ungur, în scaunul din dreapta un ungur. După juma’ de oră de la decolare, românul politicos către unguri:
– Eu mă duc să iau o bere, voi vreţi ceva?
Ungurul din stânga: – Da, o cola fără gheaţă.
După ce plecă să ia băuturile, ungurul din stânga îi ia un pantof şi trage o flegmă sănătoasă în pantof şi îl pune la loc. Aduce românul băuturile, după juma de oră îi întreabă din nou.
Ungurul din dreapta: – Mie adu-mi o cola cu gheaţă.
Românul pleacă după băuturi, ungurul din dreapta trage o flegmă în celălalt pantof. Avionul se pregătea de aterizare, românul îşi pune pantofii şi îşi dă seama de ce are în pantofi, după care politicos li se adresează:
– Mă întreb oare când o să înceteze cu ura asta între români şi unguri, când o să putem să ne purtăm şi noi civilizat, fără să tragem flegme în pantofi, fără să ne pişăm în cola?

You may also like...

1 Response

  1. octombrie 10, 2010

    […] Ungurii si Romanii Sun Oct 10, 2010 13:06 pm Un român în avion în zbor spre Paris. Se relaxează omul, îşi scoate pantofii, când observă în scaunul din stânga un ungur, în scaunul din dreapta un ungur. După juma’ de oră de la decolare, românul politicos către unguri: – Eu mă duc să iau o bere, voi vreţi ceva? Ungurul din stânga: – Da, o cola […] […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *