Vestea rea : Ne vom prabusi !

Intr-o noapte, un avion zbura deasupra New Jersey -ului. Avea la bord cinci persoane : pilotul, Michael Jordan, Bill Gates, Dalai Lama si un hippie.
Dintr-o data, un motor a explodat si cabina pasagerilor s-a umplut de fum. A venit pilotul si le-a spus ” Domnilor, am o veste buna si una rea. Vestea rea este ca ne vom prabusi. Cea buna este ca avem 4 parasute, din care una am luat-o eu, fireste.”
Si pilotul sare din avion.
Michael Jordan ia si el cuvantul : „Domnilor, eu sunt cel mai mare atlet al lumii. Lumea are nevoie de mari vedete. Cred ca cel mai mare atlet al lumii trebuie sa aiba dreptul la o parasuta !”
Cu aceste cuvinte, insfaca una si sare din avion.
Bill Gates se ridica si spune ” Domnilor, sunt cel mai destept om al omenirii. Omenirea are nevoie de oameni destepti. Cred ca cel mai destept om al lumii are dreptul sa ia o parasuta”.Ia una si sare.Dalai Lama si hippiotul se uita profund unul la altul. In cele din urma, Dalai Lama ia cuvantul : „Fiule, am trait o viata plina de satisfactii spirituale si am ajuns chiar la Cunoasterea Autocunoasterii. Tu ai viata inainte, ia parasuta si sari din avion, pentru idealurile tale”.
Hippiotul zambeste calm si spune : „Hei, frate, stai calm. Cel mai destept om al omenirii a sarit cu rucsacul meu in spate”

You may also like...

3 Responses

  1. claudia spune:

    =))=))=))=))=))=))

  2. ramy spune:

    prea tare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *