Urari, mesaje si sms-uri de La Multi Ani ! (11)

Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri!

La Multi Ani! Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti s-ai vrea!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!!!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca.
LA MULTI ANI !!!

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La Multi Ani de la cel ce te iubeste!

O floare de ziua ta Intr-o gradina inmiresmata ma plimb si-o floare imi zambeste.O alta floare mai frumoasa ca-i ziua ta imi aminteste. M-aplec sa rup firava floare ca sa ti-o daruiesc, o strang in brate si-o sarut si simt apoi cat te iubesc! Dar floarea iute se ofileste si nu pot sa ti-o dau asa, deci singurul dar iubito e “La Multi Ani” din partea mea!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional “LA MULTI ANI”

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit/a si fericit/a

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *