SMS Love 100 – 110

– Daca esti o stea…iar eu iubirea ta…atunci sunt sigur ca aceasta stea va straluci vesnic.

– Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?

– Mi`a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: Prima oara te`am iubit pe tine, dar a fost o greseala… si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala !

– Fii mereu un rasarit de soare cu chip de inger. Vreau ca focul din inima mea sa aprinda si focul din inima ta fiind mereu doua flacari pe acceasi lumanare.

– Ar trebui sa te denunt pt. trafic de droguri! Dar nu o fac pt. ca sunt dependenta.. si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!– Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate… TE IUBESC

– Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine …

– As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. Te iubesc!!!

– Esti prima dragoste nebuna ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat si sufletul cu tine cand te iubeam cu adevarat!

– Ma trezesc cu gandul la tine… ma gandesc tota ziua la tine… adorm cu tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ce?

You may also like...

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *