Ikebana

Florile au reprezentat mereu un simbol al frumusetii si perfectiunii naturii. Cu toate ca toate florile sunt frumoase, mai ales in natura, oamenii au simtit nevoia de a-si aduce si in casa un strop de frumusete, asa ca au luat florile din mediul lor natural si au inceput sa le creasca in ghivece sau sa foloseasca aranjamentele florale diverse pentru a-si impodobi locuintele.
Un aranjament floral deosebit poate sa inveseleasca o incapere, poate sa ii dea un alt aer si sa o faca sa para mai frumoasa. Ikebana este vechea arta japoneza de a aranja diverse plante in anumite recipiente, astfel incat, la final, reiese un adevarat tablou viu, si nu doar o simpla vaza cu flori.
Pe site-ul floridelux.ro puteti sa comandati si astfel de aranjamente de flori, care transmit o nota aparte de eleganta si rafinament. Puteti alege sa vi-l achizitionati pentru dumneavoastra sau il puteti oferi unei persoane speciale pentru voi. Un asemenea aranjament va pune intotdeauna accentul pe simplitate si eleganta.

Va recomand buchete deosebite si buchete crizanteme!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *