Jucarii pentru a face copiii fericiti, cu un buget redus

Un buget restrans nu inseamna ca cei mici trebuie sa fie dezamagiti in timpul sarbatorilor sau la aniversari. Exista o multime de jucarii uimitoare si cadouri pentru copii care nu costa o avere, dar care vor pune un zambet mare pe fata acestora. Aici sunt cateva idei de jucarii deosebite, ce pot fi achizitionate cu un buget redus:

Creioane de colorat: copilul tau este un artist in devenire? Vopseaua poate fi costisitoare, dar este posibil sa cumperi creioane de colorat de o calitate decenta, mult mai ieftin. De ce nu intri pe site-ul unui magazin online pentru copii si vezi ce este disponibil?

Jocuri de societate: Unele jocuri nu sunt atat de ieftine, dar exista numeroase articole pentru copii la preturi accesibile. Si daca te poti intinde doar un pic mai departe, un joc bun de societate este o jucarie la care copiii tai si de multe ori intreaga familie, se poate intoarce din nou si din nou.

Carti de joc: ieftine, dar foarte distractive, exista tot felul de seturi carti de joc disponibile. Doi sau mai multi jucatori pot concura cu aceste pachete de carti, care sunt si portabile, ceea ce le face grozave pentru calatorii. Un clasic.

Papusi si figurine: Atat papusile, cat si figurinele reprezinta cadouri speciale si pot fi cumparate la preturi bune.

Haine fancy: Acestea pot fi foarte ieftine. Aduna niste haine vechi de la familie, prieteni sau magazinele de caritate. Le poti pune pe toate intr-un cos de haine si le poti oferi copiilor drept „haine fancy”. Acestia se vor distra uimitor jucandu-se „de-a moda” si pot pune impreuna propriile lor piese pentru divertismentul lor si al tau!

Jucarii Puzzle: cuburile Rubik, seturile de sah, puzzle-urile si multe alte modele, toate reprezinta jucarii speciale accesibile. Tin, de obicei, copiii ocupati pentru o perioada lunga de timp si sunt, de asemenea si educationale.

Jocuri video la mana a doua: Daca cei mici au o consola de jocuri, ia in considerare cumpararea de jocuri video la mana a doua pentru ei. Acestea pot fi jumatate din pretul jocurilor noi si daca esti destul de metodic, le poti gasi de multe ori intr-un ambalaj care arata aproape ca nou.

Minge de fotbal: o optiune usoara, o minge de fotbal, baschet, soccer, mingi si bate de baseball si asa mai departe sunt alegeri foarte bune si pot fi achizitionate la preturi rezonabile. Vor incuraja copiii sa se joace afara si sunt perfecte pentru jocurile sociale cu fratii, surorile si prietenii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *